Super Vitamin Xoxo: Set Tambah Tenaga Shaklee - Khas Untuk Para Isteri dan Ibu

Feb 8, 2017

Set Tambah Tenaga Shaklee - Khas Untuk Para Isteri dan Ibu

Bila kita tengok rumah kita dah macam kena langgar garuda

Dapur pulak, ya ampun, sinki penuh. Meja berminyak. Peti ais dah macam tempat simpan harta mengkarung

Lantai melekit

Anak-anak pulak melalak sana sini šŸ¤¦‍♀️

Belum masuk bab kain menggunung yang sengaja kita buat-buat tak nampak tu

Ya, itu la situasi yang wanita paling tak suka nak hadapi

Bila dah macam ni, tak lain tak bukan, yang paling kita perlukan ialah

TENAGA!

Dalam sebuah keluarga, yang paling kena kuat ialah wanita sebenarnya

Kalo si ibu itu lemah dan lembik, maka rumah itu susah nak jadi rumahku syurga ku. Betul?

Jadi, saya memang selalu sangat sarankan, kaum wanita kena kuat. Ambil supplement untuk tenaga dalaman. Penting.

Bila kita kuat, badan bertenaga dan sihat, mood kita happy dan cantik je.

Bila ibu happy, anak-anak happy, suami pun happy

Kita hidup nak bahagia bukan?


Antara yang terkandung dalam set tambah tenaga Shaklee ni ialah

1) B complex
2) Vita Lea
3) Ostematrix


Terdapat banyak kelebihan yang terdapat di dalam B Complex Shaklee.


Antaranya;


 šŸŒ¼Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir.
 šŸŒ¼Mengelakkan penyakit beri-beri.
 šŸŒ¼Merangsang pertumbuhan pada kanak-kanak.
 šŸŒ¼Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut.
 šŸŒ¼Penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf.
 šŸŒ¼Mencegah stress.
 šŸŒ¼Menguatkan antibodi tubuh.
 šŸŒ¼Amat penting untuk aktiviti sel genetik.
 šŸŒ¼Diperlukan dalam pembentukan protein asid amino.
 šŸŒ¼Diperlukan untuk memproses dan perbaikan sel-sel darah merah.
 šŸŒ¼Mencegah anemia.


Apakah kelebihan vitamin B Complex Shaklee untuk kanak-kanak?

    šŸŽMerangsang pertumbuhan.
    šŸŽMeningkatkan kemampuan berfikir.
    šŸŽMemberikan tambahan tenaga.


Apakah kelebihan vitamin B Complex Shaklee untuk orang dewasa?


    šŸ†Menambah tenaga.
    šŸ†Mengurangkan stress.
    šŸ†Melambatkan proses uban di rambut.
    šŸ†Membantu meningkatkan konsentrasi.


Apakah kelebihan vitamin B Complex Shaklee untuk ibu mengandung?

    šŸ‰Amat diperlukan untuk pembentukan dan aktiviti sel genetik.
    šŸ‰Mencegah anemia (tekanan darah rendah).
    šŸ‰Membekalkan asid folik yang sangat penting utk mengelakkan kecacatan janin






Kelebihan Vita Lea Shaklee

✿ Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
✿ Membantu sistem memori dan fokus
✿ Merupakan pelengkap nutrisi
✿ Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar
✿ Membantu dalam stimulasi metabolisma
✿ Membantu melambatkan proses penuaan
✿ Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru
✿ Membantu proses tumbesaran
✿ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati





Manfaat Ostematrix Shaklee


    šŸ„›Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
    šŸ„›Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
    šŸ„›Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
    šŸ„›Meringankan stress
    šŸ„›Menstabilkan tekanan darah
    šŸ„›Melegakan sakit ketika haid
    šŸ„›Membantu dalam masalah gastrik
    šŸ„›Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
    šŸ„›Mengurangkan risiko praeklampsia
    šŸ„›Membantu mengurangkan sakit belakang
    šŸ„›Mengurangkan risiko osteoporosis
    šŸ„›Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
    šŸ„›Membantu melegakan sembelit
    šŸ„›Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
    šŸ„›Membantu masalah kolestrol
    šŸ„›Menggalakkan kulit yang cantik
    šŸ„›Melegakan sakit-sakit sendi
    šŸ„›Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
    šŸ„›Membantu melembutkan najis
    šŸ„›Membantu mengatasi migrain
    šŸ„›Membantu masalah buasir




Testimoni 




Saya adalah Pengedar Sah Shakle ID No : 919051
Membuat Penghantaran melalui COD di sekitar Kuantan, Balok, Gebeng, Berserah, Indera Mahkota dan sekitar
Juga membuat penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Pos Laju dan GDEX
Hubungi saya Uswatun melalui SMS/Whatsapp di 013-2273646

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
 


Komen
0 Komen

No comments:

Super Vitamin Xoxo © . Designed by MaiGraphicDesign